Essential Basics introducueerd B2B portaal

  • Geplaatst op
  • Door Essential Basics BV
  • 0
Essential Basics introducueerd  B2B portaal

Essential Basics introduceert met trots haar nieuwe B2B-portaal!

Essential Basics introduceert met trots nieuwe B2B portaal.

Dit platform is speciaal ontwikkeld om je interactie met Essential Basics te vereenvoudigen en te verbeteren, zodat je moeiteloos toegang hebt tot onze producten en diensten.

Wat biedt ons nieuwe B2B-portaal?

  1. Eenvoudige navigatie: Ons portaal is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je vindt snel en gemakkelijk wat je zoekt, of het nu gaat om het plaatsen van een bestelling, het volgen van je zendingen, of het verkennen van ons assortiment.
  2. Realtime voorraadinformatie: Altijd up-to-date informatie over de beschikbaarheid van producten raadplegen. Dit helpt je bij het plannen van bestellingen en het voorkomen van onnodige vertragingen.
  3. Persoonlijke accountbeheer: Je hebt de volledige controle over je account, met de mogelijkheid om bedrijfsgegevens bij te werken, bestelgeschiedenis te bekijken en betalingen te beheren.
  4. Snelle bestelopties: Met slechts een paar klikken kunt je je bestelling plaatsen en zelfs herhalen, wat kostbare tijd bespaart. Bovendien zijn er handige tools beschikbaar om grote bestellingen te vereenvoudigen.
  5. Uitgebreide productinformatie: Ons portaal biedt gedetailleerde informatie over al onze merken en producten, inclusief specificaties, prijzen en beschikbaarheid. Dit stelt je in staat snel alle nodige informatie te vinden.
  6. Klantenservice: We blijven toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice. Via ons B2B-portaal kunt je eenvoudig contact met ons opnemen voor eventuele vragen, opmerkingen of ondersteuning.

Essential Basics streeft ernaar om de zakelijke relatie met al onze partners te versterken en te vereenvoudigen. Met ons nieuwe B2B-portaal willen we de drempel verlagen voor het doen van zaken met ons.

Meld je vandaag nog aan bij ons nieuwe B2B-portaal en ontdek de voordelen van een efficiëntere en gepersonaliseerde zakelijke relatie met Essential Basics. Wij kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

Hoe werkt het?

Om gebruikt te kunnen maken van het portaal dien je je eenmalig te registreren. Doe dit bij voorkeur met het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Herkent het systeem je contactgegevens dan kan je vrijwel direct gebruik maken van het portaal. Ben je een nieuwe gebruiker, dan zullen we je zo z.s.m. toegang verlenen zodat je snel aan de slag kunt.

Wij wensen je veel gebruiksplezier. Mocht je problemen ondervinden of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

TEAM ESSENTIAL BASICS

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »